TRAŽIŠ? NAĐI.

Turistička akademija - novi edukacijski program za razvoj kompetencija turističkih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama

BIZZDOGAĐANJA
4.1.2018. 9:06:50

Turistička akademija - novi edukacijski program za razvoj kompetencija turističkih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama
Kako razviti emocionalnu i socijalnu inteligenciju kod zaposlenika u turizmu? Kako zadržati talente te upravljati međugeneracijskim razlikama na radnom mjestu u turizmu? Koje su uspješne strategije nastupa turističkih tvrtki na društvenim mrežama? Kako steći osnovne stručne i meke vještine potrebne za rad u turizmu? Kako upravljati prihodima i uvesti kontroling?

Turizam je heterogen i radno-intenzivan sustav koji je osjetljiv na globalizacijske trendove i utjecaje. Kao takav predstavlja dinamično poslovno okruženje u kojem je iznimno važna sposobnost brzog učenja i prilagodbe, posebno ako se teži kvaliteti usluge. Ovisnost o ljudskom čimbeniku poslodavce stavlja pred brojne izazove te je stoga fokus potrebno usmjeriti na kvalitetan profesionalni razvoj djelatnika. To vrijedi osobito u sektoru turizma na koji novi trendovi i tehnologije svakodnevno utječu i gdje je snažan priljev novih zaposlenika bez potrebnih znanja i iskustva.

Kako bi tržištu ponudio suvremena edukacijska rješenja koja pokrivaju ključna područja rada u turizmu, Mirakul Edukacijski centar u suradnji s vodećim HR stručnjacima u turizmu osmislio je Turističku Akademiju, poseban specijalistički program s ciljem razvoja potrebnih kompetencija kod sadašnjih i budućih djelatnika na svim hijerarhijskim razinama. Sustavni pristup, iskustveno učenje te primjeri dobrih i loših praksi način su na koji će polaznici uz širu perspektivu određenih tema imati priliku razvijati vještine i znanja koja su im važna za njihovu i organizacijsku uspješnost. Svi predavači iza sebe imaju bogato predavačko i iskustvo u turističkoj djelatnosti.

U razdoblju od 1. veljače 2018. do 27. travnja 2018. svi zainteresirani imaju mogućnost educirati se o ključnim područjima poslovanja u turizmu: Upravljanje ljudskim potencijalima, Destinacijski management, Digitalni marketing za turističke organizacije, Upravljanje financijama u turizmu, Prodaja i Soft vještine u turizmu.

Svako edukacijsko područje čini nekoliko modula, a polaznici mogu upisati kompletan program Turističke Akademije (svih 20 modula), pojedino specijalističko edukacijsko područje (npr. samo Upravljanje ljudskim potencijalima u turizmu) ili samo pojedini modul (npr. Razvoj emocionalne i socijalne inteligencije kod zaposlenika u turizmu). Edukacijski program se održava u Hotelu Jadran u Rijeci, a trenutno je u tijeku poseban promotivni popust 15% za prijave i uplate do 10. siječnja 2018.

Više informacija o Turističkoj Akademiji, sadržaj pojedinih modula, termine održavanja i predavače, te mogućnosti prijave na program, možete pronaći na službenoj web stranici:
 
 (I: poslovnisavjetnik.com)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se