TRAŽIŠ? NAĐI.

Upišite Internet marketing akademiju ili Prodajnu školu i povećajte svoju prodaju

BIZZDOGAĐANJA
15.1.2018. 10:49:30

Upišite Internet marketing akademiju ili Prodajnu školu i povećajte svoju prodaju
Trenersko-konzultantska organizacija Best Practice organizira tri internet marketing akademije i dvije prodajne škole koje vam mogu pomoći da ubrzate i povećate prodaju svojih proizvoda.
 
Ovisno o svojoj djelatnosti, možete se opredijeliti za internet marketing akademiju za IT tvrtke, internet marketing akademiju za turizam ili osnovnu internet marketing akademiju, odnosno prodajnu školu za IT tvrtke ili osnovnu prodajnu školu.
 

INTERNET MARKETING AKADEMIJE

Internet marketing potiskuje tradicionalne medije, a ujedno je i najjeftiniji alat za privlačenje potencijalnih kupaca. Djeluje svakodnevno od 0 do 24, što nijedan živi prodavač nije u mogućnosti raditi. Govori sve jezike svijeta, a vaš proizvod potencijalnom kupcu nudi upravo onda kad ga on traži.
 
Rješava probleme poput:
 • nedovoljno sposobnog prodajnog kadra,
 • previsokih troškova prodajnih aktivnosti,
 • neuspjeha u pronalasku novih kupaca u svrhu razvoja poslovanja,
 • nemogućnosti većeg ulaganja u prodaju zbog neizvjesnosti rezultata itd.
Koristi koje donosi internet marketing: 
 • niži troškovi oglašavanja i promocije u odnosu na tradicionalne medije,
 • mogućnost vrlo preciznog ciljanja željenih skupina,
 • globalni doseg marketinških kampanja,
 • stalna ili povremena vidljivost kampanja 24/7,
 • praćenje učinka i rezultata kampanje u stvarnom vremenu,
 • mogućnost prilagodbe ili prekida kampanja u bilo kojem trenutku,
 • brza vidljivost rezultata,
 • lako mjerljiv povrat investicije,
 • mogućnost stalnog poboljšanja,
 • trenutno najučinkovitiji oblik oglašavanja na svijetu.
 

9 radionica Internet marketing akademije

Internet marketing akademija sastoji se od 9 radionica koje su kreirali i koje izvode najpriznatiji domaći stručnjaci internetskog marketinga. Osim Google AdWords programa, sve su radionice potpuno neovisne jedna o drugoj, tako da možete upisati i samo one radionice koje su vam potrebne.

 
Moduli akademije održavaju se u Sheraton hotelu Zagreb, Hotelu Antunović i Trinom edukacijskom centru, kao interaktivne dvodnevne, jednodnevne i poludnevne radionice, a radi se u maloj trening skupini kako bi se omogućila kvalitetna prilagodba i otvorena komunikacija s primjerima iz prakse.
 
Kotizacija po radionici iznosi 900,00 kn za poludnevnu, 1.390,00 kn za cjelodnevnu i 2.590 za dvodnevnu, bez PDV-a. Za prijavu kliknite na naziv radionice, te u novom prozoru na crveni gumb "prijavnica", ili nazovite 01/3873 088.
 
Polaznici koji odjednom prijave 5 radionica dobivaju besplatni vaučer za šestu radionicu po svom izboru. Za dogovor o izboru radionica javite se na info@bestpractice.hr ili 01/3873-088.

Kliknite ovdje i upoznajte vrhunske stručne trenere Best Practicea, te pročitajte komentare polaznika radionica.
 

Kome su internet marketing akademije namijenjene?

 
Osnovna internet marketing akademija namijenjena je voditeljima marketinga, operativcima u marketingu, vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća, start up zajednici, svima koji žele unaprijediti svoj posao i/ili povećati prihode od prodaje, saznati više o ponašanju svojih kupaca, kao i studentima, poglavito studentima ekonomije, smjer marketing.
 
 
Druga verzija internet marketing akademije namijenjena je IT tvrtkama, odnosno voditeljima marketinga u IT tvrtkama, operativcima u marketingu IT tvrtki, vlasnicima i direktorima malih i srednjih IT poduzeća, IT Start up zajednici, svima koji žele unaprijediti svoj posao i/ili povećati prihode od prodaje, saznati više o ponašanju svojih kupaca, te svim studentima, poglavito ekonomije, smjer marketing.
 
 
Treća verzija internet marketing akademije namijenjena je poduzećima u turizmu, odnosno voditeljima marketinga turističkih organizacija, operativcima u marketingu turističkih organizacija, vlasnicima i direktorima malih i srednjih poduzeća u sektoru turizma, te studentima, poglavito ekonomije, smjer marketing.
 

PRODAJNE ŠKOLE

Ako niste zadovoljni načinom na koji se u vašoj organizaciji radi prodaja ili se suočavate s nedostatkom prodajne realizacije, vrijeme je da razmislite o najboljem načinu za promjenu tog
trenda. Novim prodajnim vještinama osnažit ćete kompetencije svog tima:

 • Profesionalna prodajna komunikacija u osobnom kontaktu, telefonom i e-mailom,
 • Prezentiranje proizvoda/usluge na visokom stupnju profesionalnosti pred skupinom kupaca uz korištenje Power Pointa, uzoraka ili vizuala,
 • Prodajno pregovaranje i zaključivanje prodaje.
Ova škola je spoj suvremenih trendova u prodajnoj komunikaciji i više od 20 godina prodajnog iskustva trenera Petra Majstrovića, a ovaj set vještina je sve što ćete još dugo trebati za visoko profesionalan prodajni rad. Ovdje se ne radi se o teorijskim konceptima nego o hands on pristupu baziranom na situacijama iz prodajne prakse. Većina vremena posvećuje se vježbama stvarnih prodajno-pregovaračkih situacija i izvođenju prodajnih prezentacija.
 
Po završetku škole polaznici dobivaju Best Practice Sales School certifikat.
 

3 radionice Škole profesionalne prodaje

Škola je organizirana kroz 3 radionice ukupnog trajanja 4 radna dana (32 nastavna sata), a za svaku su radionicu ponuđena po dva termina.

Iako su radionice koncipirane kao neovisne, za najbolji učinak preporuča se pohađanje sve tri radionice u nizu. Radi se malim trening skupinama čime se omogućava kvalitetna prilagodba i otvorena komunikacija s primjerima iz prakse. 

 
 

Sheraton hotelu Zagreb, gdje se prodajna škola održava, polaznicima je osigurana maksimalna udobnost uz odličnu hranu i hotelsku uslugu.
 
Kotizacija za sve 3 radionice iznosi 5.560kn +PDV. Da biste se prijavili za sve 3 radionice kliknite na prijavnicu i ispunite je. Ne zaboravite upisati željene datume u rubriku "datum".
PRIJAVNICA
 
U slučaju da se prijavljujete samo na neke programe, kliknite samo na naziv radionice za koju se želite prijaviti. Otvorit će se nova stranica sa svim detaljima i crvenim gumbom "prijavnica". Kliknite na njega i ispunite svoje podatke ili nazovite 01/3873 088 za telefonske prijave.
 
Nakon prijave primit ćete potvrdu prijave i predračun.
 
Ovdje pročitajte komentare polaznika predavanja koji će vam dočarati iskustvo polaženja prodajne škole. Kliknite ovdje i pročitajte više o svom treneru
 

Kome su prodajne škole namijenjene?


Osnovna prodajna škola, odnosno škola profesionalne prodaje namijenjena je profesionalnim prodavačima, voditeljima i direktorima prodajnih odjela, vlasnicima manjih i srednjih poduzeća, freelancerima, te svim poslovnim ljudima koji prodaju proizvode ili usluge na tržištu.
 

Best Practice škola profesionalne prodaje za IT tvrtke


Kočnica boljoj prodaji je činjenica da značajan broj IT tvrtki smatra da je njihova misija programiranje i razvoj IT proizvoda, a ne razvoj prodajnih kompetencija. Stoga se u prodajne vještine uglavnom ne ulaže dovoljno.

Ova je prodajna škola stoga namijenjena svim profesionalnim prodavačima IT proizvoda i rješenja, voditeljima i direktorima prodajnih odjela IT tvrtki, te vlasnicima manjih i srednjih IT poduzeća.

(I: promo)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se