TRAŽIŠ? NAĐI.

Uvod u SEO - kako izgraditi SEO strategiju, povećati organski promet i ostvariti poslovne rezultate?

BIZZDOGAĐANJA
11.2.2019. 9:53:58

Uvod u SEO - kako izgraditi SEO strategiju, povećati organski promet i ostvariti poslovne rezultate?
Na seminaru koji će se održati 21. veljače 2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu (adresa: Kneza Borne 2) imat ćete priliku naučiti osnove SEO strategija i kako poboljšati poslovne rezultate. 

Svrha seminara


Optimizacija web stranica za tražilice, poznatija pod svojim akronimom SEO, jedna je od najtraženijih usluga digitalnog marketinga. S nekoliko milijardi pretraga dnevno, tražilice su potencijalno značajan izvor prometa, a samim time i prihoda. Sam organski promet, uz to što je konstantan, predstavlja ciljani segment posjetitelja koji, u odnosu na druge segmente posjetitelja, u pravilu ostvaruje znatno bolje konverzije i direktno utječe na povećanje prihoda. Međutim, tražilice su također organizacije koje posluju profitabilno, a optimizacija web stranica za povećanje organskog prometa i vidljivosti na tražilicama zahtijeva niz implementacija, tehničkih i netehničkih, koje nazivamo SEO.

Ovaj seminar će pokriti sve ključne elemente uspješne optimizacije. Zbog opsežne materije, seminar će se ponajviše fokusirati na konkretne primjere i objašnjavanje temeljnih metodologija optimizacije web stranica. Kroz razumijevanje tih metodologija, polaznici će moći u praksi iskoristiti stečeno znanje te prilagoditi proces optimizacije specifičnostima svojih web stranica. 

Na seminaru će se proći sama ideja tražilica i online pretraživanja. Razjasnit će se što je online autoritet, kako se on prenosi te na koji način on utječe na povećanje prometa. Povezat će se ideja ključnih riječi, pronalazak specifičnih ključnih riječi niske konkurentnosti i potrebe optimizacije sadržaja za tražilice. Sve skupa će biti uokvireno tehničkim zahtjevima modernih, dobro optimiziranih stranica.

Kroz niz praktičnih primjera, objasnit će se čitav proces optimizacije web stranica, a polaznici će naučiti kako kreirati svoju online strategiju, postaviti realna očekivanja te, na kraju, kako povećati organski promet na svojim web stranicama.

Namjena seminara


Seminar je namijenjen svima koji žele poboljšati rezultate svog online poslovanja ili žele povećati online vidljivost kroz optimizaciju web stranica za povećanje organskog prometa. S obzirom na to da seminar pokriva tehničke i netehničke aspekte optimizacije, on je pogodan za sve koji direktno ili indirektno sudjeluju u procesu održavanja i unaprjeđivanja web stranica, odnosno jednako je namijenjen web developerima kao i managerima te zaposlenima u marketinškim odjelima, ali i svima koji samostalno žele pokrenuti ili unaprijediti rezultate postojećeg online posla.

Raspored seminara


  • I dio od 09:00 do 12:15 (pauza 15 min.)
  • od 12:15 do 13:15 ručak u hotelu Sheraton
  • II dio od 13:15 do 16:00 (pauza 15 min.)

Kotizacija


Cijena seminara iznosi 1390,00 HRK. U cijenu nije uračunat PDV.

Prijava na seminar

 
(I: mapaznanja.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se