TRAŽIŠ? NAĐI.

ŽK Pula poziva na novu besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga

NOVOSTI
16.3.2018. 8:19:55

ŽK Pula poziva na novu besplatnu radionicu iz područja digitalnog marketinga
Google je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Algebrom, u sklopu projekta „Digitalna garaža", pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogao maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stoga se organiziraju radionice koje su namijenjene malim i srednjim tvrtkama i poduzetnicima koji žele osnažiti svoje digitalne vještine i povećati korištenje digitalnih alata.

Upravo iz tog razloga, u organizaciju ovakvih radionica uključila se i HGK Županijska komora Pula kako bi tvrtkama pomogla u ubrzanju poslovnog rasta te u lakšem pristupu globalnom tržištu korištenjem digitalnih alata. U HGK ŽK Pula, u srijedu, 21. ožujka 2018. u 10 sati održat će se radionica čiji naziv jest Pokreni digitalnu transformaciju svojeg poslovanja. Cilj je radionice polaznicima pružiti praktična znanja i vještine kako bi što efikasnije iskoristili internet u svom poslovanju. Predavači su stručnjaci za internetsko poslovanje sa svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja.

Broj sudionika je ograničen, te je potrebna prethodna prijava u HGK ŽK Pula.

Podsjetimo da su radionice koje su protekle godine održane u HGK ŽK Pula okupile velik broj zainteresiranih poduzetnika i sudionika koji svjedoče o značajnoj potrebi za razvojem digitalnih kompetencija.
 
(I:eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se