TRAŽIŠ? NAĐI.

Poslovni forum Inovacijama do konkurentnosti

BIZZDOGAĐANJA
21.11.2018. 9:26:36

Poslovni forum Inovacijama do konkurentnosti
Hrvatska gospodarska komora u sklopu Summita Srednjoeuropske inicijative (SEI) organizira Poslovni forum Inovacijama do konkurentnosti u utorak, 4. prosinca, u 9 sati, u Zagrebu (Hotel Westin, Ulica Izidora Kršnjavog 1).

Slijedom činjenice da Republika Hrvatska 2018. godine predsjeda Srednjoeuropskom inicijativom kao članica EU u namjeri da pridonese jačanju usmjerenja Inicijative prema pružanju potpore europskoj perspektivi članica SEI-a koje se nalaze na putu u punopravno članstvo u Europskoj uniji, HGK kao krovna gospodarska institucija organizira Poslovni forum o relevantnosti inovacija u razvoju gospodarstva i jačanju konkurentnosti.

Forum će okupiti predstavnike državnih institucija, gospodarskih komora te poslovnih zajednica država članica Srednjoeuropske inicijative. U sklopu Foruma održat će se tematski panel koji će pružiti priliku za raspravu o trenutnom stanju i perspektivi buduće suradnje u području inovacija.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na Forumu, popunite prijavni obrazac.

Rok za prijave je petak 30. studenoga.

Kontakt osoba: Vinko Mostarac, HGK Sektor za međunarodne poslove i EU, e-mail: vmostarac@hgk.hr ili telefon: +385 1 456 1562.

(I: hgk.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se