TRAŽIŠ? NAĐI.

Poziv za sudjelovanje u tematskom projektu "Ima li umjetnosti nakon interneta?"

BIZZDOGAĐANJA
2.12.2019. 8:41:55

Poziv za sudjelovanje u tematskom projektu  Ima li umjetnosti nakon interneta?
HDLU Istre poziva članove svih HDLU-ova u Hrvatskoj na sudjelovanje u selektiranom tematskom projektu "Ima li umjetnosti nakon interneta?". Natječaj je otvoren do 10. prosinca 2019.

U projektu mogu sudjelovati članovi svih hrvatskih društava likovnih umjetnika u RH.

Umjetnički savjet HDLU-a Istre selektirat će prijavljene radove. Izbor medija i veličina rada su slobodni, s tim da umjetnici moraju voditi računa o veličini galerijskog prostora HDLU-a Istre s obzirom na to da radovi koji zbog svojih dimenzija ne bi mogli biti izloženi Umjetnički savjet neće prihvatiti  (max. 150 x 150 cm za slike).

Prijavu, fotografije i opise radova umjetnici moraju poslati do 10. 12. 2019. na e-mail adresu HDLU-a Istre hdlu.istre@inet.hr ili osobno u Tajništvo (Zagrebačka 4, radnim danom od 9 do 15 sati).

Odabir pristiglih radova izvršit će Umjetnički savjet HDLU-a Istre do 13. 12. 2019. i odmah poslati obavijest o rezultatima izbora. Izabrane radove umjetnici moraju dostaviti u sjedište HDLU-a Istre u Zagrebačkoj 4 i 6 do 19. 12. 2019. godine. Izložba odabranih radova na predloženu temu projekta bit će otvorena 21. 12. 2019. i trajat će do 31. 1. 2020.

Za sudjelovanje u projektu predviđena je kotizacija:

  • za članove HDLU-a Istre 50,00 kuna
  • za članove drugih HDLU-ova u RH 100,00 kuna
 
 

(I: culturenet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se