TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Projekt i upravljanje projektom

BIZZDOGAĐANJA
29.1.2019. 10:19:19

Seminar: Projekt i upravljanje projektom
Seminar o projektima i upravljanju projektom održat će se 6. veljače 2019. na adresi Radnička cesta 50 - Green Gold, Zagreb

Sadržaj seminara


  • Projekt i upravljanje projektom, PMBOK – osnovni pojmovi
  • Osnovno o PMP certifikaciji
  • Procesne grupe upravljanja projektom
  • Područja znanja upravljanja projektom
  • Faze projektnog ciklusa
  • Organizacijski utjecaj na upravljanje projektima
  • Upravljanje integracijom projekta

Polaznici će samostalno, u manjim grupama izraditi: prijedlog projekta, podjelu projekta na faze, strukturu projekta (WBS), povelju projekta te identifikaciju dionika na primjerima projekta.

Cilj seminara


Upoznati polaznike s osnovnim pojmovima i konceptom PMI metodologije, te s pojmom upravljanja projektom kao i specifičnostima organizacijskog okruženja unutar kojeg se ono odvija.

Ciljna skupina


Predavanja su namijenjena svima koji se vođenjem projekata bave u praksi i žele dostići razinu izvrsnosti dobivanjem Project Management Professional certifikata, kao i onima koji posjeduju certifikat, a radi njegovog zadržavanja moraju obnoviti znanje i prikupiti dovoljan broj novih PDU bodova.

Seminar je namijenjen prvenstveno voditeljima projekata i članovima projektnih timova, ali i svima onima koji se žele upoznati s područjem upravljanja projektima.

Kotizacija


Redovna cijena seminara je 1590,00 kn + PDV. Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.
 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se