TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na SoMo Borac i ostvarite popust na Weekend akreditaciju!

BIZZDOGAĐANJA
10.8.2018. 8:51:17

Prijavite se na SoMo Borac i ostvarite popust na Weekend akreditaciju!
I na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu dodjelit će se najvažnija regionalna digitalna nagrada - SoMo Borac za najbolje regionalne digitalne radove. U posljednjih šest godina prijavljeno je 645 prijava, dodjeljeno je 97 printanih 3D statua i proglašeno je 45 pobjednika.  

Ovogodišnja novost u prijavama za SoMo Borac nagrade jest popust za Weekend Media Festival. Naime, svi oni koji se prijave na SoMo Borac platit će cijenu ulaznice po sniženoj cijeni od 2 300,00 kn + PDV. 

SoMo Borac predstavlja dodatnu priliku da predstavite svoje kreativne radove, projekte i kampanje stručnjacima digitalnog marketinga iz regije. 

Prijavite se za jednu od devet kategorija

1. SoMo Social
2. SoMo App
3. CM godine
4. SoMo Content
5. Viralni blockbuster
6. Digitalni mix
7. SoMo Tech
8. SoMo Web
9. SoMoRitanac

O pobjednicima u SoMo kategorijama odlučivat će regionalni žiri u kojem sjede digitalni profesionalci iz najjačih regionalnih agencija. Žiri će pregledati sve prijavljene radove, bodovati ih te odabrati one najbolje. Bodovi se dodjeljuju prema originalnosti i kreativnosti, kvaliteti izvedbe te ostvarenim rezultatima. Nagrade pobjednicima dodijelit će se na Weekend Media Festivalu u Rovinju

Prijave su otvorene do 5. rujna 2018., kada će žiri od 26 članova krenuti s bodovanjem i ocjenjivanjem radova. Uz prijavnicu je potrebno dostaviti poveznicu na video prezentaciju kojom ćete predstaviti izazove, ciljeve, rješenja i rezultate koje je vaš projekt ostvario. Za prijavu radova naknada iznosi 99,00 eura, koji je potrebno uplatiti do 10. rujna. 

Detaljnijie informacije i prijavama radova, žiriju itd. saznajte na službenim stranicama SoMo Borca

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se