TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se za stručno vođenu degustaciju pršuta!

BIZZDOGAĐANJA
18.10.2018. 9:52:08

Prijavite se za stručno vođenu degustaciju pršuta!
Na 12. Internacionalnom sajmu pršuta u Tinjanu koji će se održati od 19. do 21. listopada 2018. posjetitelji će ove godine po prvi puta imati mogućnost prijaviti se za vođenu degustaciju pršuta. Degustacije će se odvijati u Domu mladih, a trajat će jedan sat. 
 
Termini degustacija su u subotu, 20. listopada s početkom u 13:00 i 17:00 sati te nedjelju, 21. listopada u 14:00 sati.

Svi koji se prijave na stručno vođenu degustaciju moći će otkriti sve tajne istarskog pršuta, odnosno koje su to specifičnosti koje ga razlikuju od ostalih pršuta. Voditeljica degustacije Blanka Sinčić Pulić, predsjednica Komisije za ocjenjivanje pršuta na sajmu i Udruge Gustus, pokazat će vam kako pravilno kušati pršut te na koje okuse i mirise biste trebali obratiti pažnju kod kupnje pršuta. 
 
Pozivaju se zainteresirani posjetitelji da prijave pošalju putem e-maila: opcina@tinjan.hr. važeća prijava treba sadržavati ime i prezime, kontakt telefon, termin degustacije na koju se želite prijaviti i potvrdu o uplati kotizacije. 

Cijena stručno vođene degustacije iznosi 40 kuna po osobi, a potrebno ih je uplatiti na: CEROT d.o.o. Tinjan 2, IBAN HR2524070001100400098, u rubrici model treba napisati 00, a potom kotizacija, te ime i prezime osobe koja uplaćuje kotizaciju. Na uplatu je potrebno naznačiti i datum degustacije, a vaša će prijava biti potvrđena u trenutku plaćanja. Potvrdu o uplati možete pokazati i prije početka degustacije.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se