TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Anti-stress mental training

BIZZDOGAĐANJA
29.11.2019. 8:52:37

Seminar: Anti-stress mental training
Anti-stress mentalni trening izvrstan je alat za primjenu na putu postizanja vrhunskih rezultata koji se uz visok stupanje kontrole vlastitih misli i emocija treba prakticirati kako bi postao usvojeni obrazac ponašanja. Jednom kad emocija i misao postanu vidljivi njima možemo upravljati. Mentalnim treningom je moguće naučiti upravljati sobom i pripremiti se za važne situacije, izazovne trenutke, ali i spriječiti padove, blokove i strahove kako biste omogućili sebi i svom timu postizanje vrhunskih rezultata.

Razumijevanje procesa motivacije daje nam priliku da budemo učinkovitiji i zadovoljni životnim i karijernim postignućima. Polaznici će naučiti imenovati svoje vrijednosti, definirati što je to fokus i uočiti međuovisnost fokusa i intenziteta pobuđenosti živčanog sustava. Fokus je sposobnost koju je moguće trenirati i usavršavati, a polaznici će naučiti i kako koristiti Body Scan tehniku plitke mišićne relaksacije u kontroli emocija kao i Mindfulness meditaciju tehniku prepoznavanja vlastitog obrasca razmišljanja i usredotočene svjesnosti.

Seminar "Anti-stress mental training - tehnike razvijanja mentalne snage, smanjivanja stresa i postizanja vrhunskih rezultata" održat će se 6. prosinca 2019. u TRINOM-u, na adresi Strojarska cesta 24, Zagreb

Program


1. dio – MOTIVACIJA

  • Lazarusov model stresa
  • Eustress i distress
  • Burn out sindrom – sindrom izgaranja

U ovom dijelu polaznici će naučiti kako izvori motivacije mogu povećati anksioznost i percipirani stres u svakodnevici. Također, polaznici će moći imenovati svoje vrijednosti.

RADIONICA: Određivanje temeljnih životnih vrijednosti. Poznavanje vlastitih vrijednosti pomaže u postavljanju životnih ciljeva i u donošenju odluka – dvije tipične situacije koje mogu predstavljati izvor velike količine stresa u životu.

2. dio – UPRAVLJANJE FOKUSOM

U ovom dijelu polaznici će moći definirati što je to fokus, osnovnu podjelu fokusa i međuovisnost fokusa i intenziteta pobuđenosti živčanog sustava. Također, polaznici će definirati fokus kao sposobnost koju je moguće trenirati i usavršavati.

RADIONICA: Vježba usmjerenog disanja, vježba trbušnog disanja i vježba trbušnog disanja u omjeru 1:2. S navedenim vježbama disanja polaznici će naučiti kako kontrolirati vlastiti intenzitet aktivacije živčanog sustava, a posljedično i s vlastitim fokusom.

3. dio – UPRAVLJANJE EMOCIJAMA

Polaznici će naučiti što su to MOPF i ABC model i kako se njima koristiti u svakodnevici i kontroli emocija.

RADIONICA: Body Scan kao tehnika plitke mišićne relaksacije i Mindfulness meditacija kao tehnika prepoznavanja vlastitog obrasca razmišljanja i usredotočene svjesnosti.

Kotizacija


Redovna cijena seminara iznosi 1690,00 kn + PDV. Za polaznike su osigurani ručak i materijali na svim predavanjima. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

Prijava na seminar

 
(I: mirakul.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se