TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Kako uspješno komunicirati na poslu

BIZZDOGAĐANJA
28.10.2019. 9:24:22

Seminar: Kako uspješno komunicirati na poslu
Sposobnost uspješnog komuniciranja jedna je od najvažnijih karakteristika uspješnih ljudi. Oni znaju kako uspješno komunicirati na poslu da bi ostvarili svoje ciljeve. Temelj svakog susreta, razgovora ili dobro obavljenog posla je upravo komunikacija. Želimo li uspješno komunicirati važno je znati kako svoju komunikaciju prilagoditi različitim sugovornicima i različitim razinama formalnosti u svakodnevnom životu i na poslu.

Uz pomoć HalPetovih stručnjaka naučit ćete stvoriti preduvjete za uspješno komuniciranje s kolegama, članovima tima, nadređenima i vanjskim korisnicima, što je i zašto je važna neverbalna komunikacija, te kako ostvariti kvalitetnu komunikaciju i s  „teškim" sugovornicima. Nakon treninga biti ćete spremni za komunikaciju u poslovnom svijetu u kojem ćete se osjećati kao na domaćem terenu.
 
Vrijeme i mjesto održavanja treninga: 06. studenoga (09-16 h), u prostorijama HalPeta, na adresi Iločka 1, Zagreb.

Kratki sadržaj:

  • Kako komuniciramo – ključna komunikacijska znanja
  • Preduvjeti za uspješnu komunikaciju na poslu
  • Prepreke uspješnoj komunikaciji
  • Pravila verbalne i neverbalne komunikacije
  • Tipovi sugovornika i kako im se prilagoditi

Kome je trening Kako uspješno komunicirati na poslu namijenjen?

Svima koji žele unaprijediti komunikacijske vještine; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje, malih, velikih i srednjih poduzeća, studentima, roditeljima, nezaposlenima i svima onima koji komuniciraju u poslovnom okruženju.

Kotizacija:

Redovna cijena za otvoren trening iznosi: 1.562,50 kn (PDV je uključen u cijenu)
  • Tijekom edukacije osigurani su topli i hladni napitci te obrok.
 
(l:halpet.hr)


Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se