TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta

BIZZDOGAĐANJA
16.11.2018. 9:14:03

Seminar: Uspješno upravljanje i zadržavanje talenta
Efikasan proces upravljanja talentima može pomoći organizacijama da budu uspješnije od svojih konkurenata na tržištu. No sam proces sastoji se od puno bitnih elemenata i vezan je ne samo uz procese upravljanja ljudskim resursima, nego i ključne poslovne procese, dok su znanje i trenutna procjena razvijenosti tog procesa kod većine HR profesionalaca i samih managera na dosta niskoj razini.

U ovom interaktivnom seminaru izmjenjivat će se intervali definiranja osnovnih komponenata procesa upravljanja talentima, a okosnicu seminara predstavljat će primjeri iz prakse nekoliko kompanija te aktivna rasprava samih sudionika seminara.

Vrijeme održavanja predavanja i radionica: 23. studenog 2018. 

Mjesto održavanja predavanja i radionica: FORUM Zagreb, Radnička cesta 50 – Green Gold, Zagreb

Sadržaj seminara


9.00-13.00 – predavač: Matilda Ivaniš Knez
  • Što je sve Talent Management
  • Organizacijska kultura i talenti
  • Tko su talenti – različiti pristupi
  • Ključni elementi procjene – upravljanje učinkom i definiranje potencijala
  • Razvoj talenata

14.00-16.00 – predavač: Hrvojka Kutle
  • Razvoj talenata kao kompetitivna prednost
  • Zadržavanje talenata
  • Poslovni slučaj

Cilj seminara

 
Osnovna je svrha seminara dati teorijski okvir, ali i praktične savjete i korake važne za uspješnu implementaciju procesa upravljanja talentima. Polaznici će dobiti uvid u najbolje prakse i najčešće izazove kod implementacije procesa upravljanja talentima.

Ciljna skupina polaznika


Svi koji žele znati više o procesu upravljanja talentima i time doprinijeti razvoju organizacije: strateški management, direktori poduzeća, voditelji i stručnjaci ljudskih potencijala.
 

Kotizacija 


Redovna cijena seminara: 1.590,00 kn+ PDV. Za prijave 3 i više osoba iz iste tvrtke odobrava se popust 10% na ukupnu cijenu seminara. Studentima i nezaposlenima odobravamo 30% popusta.

Za polaznike seminara osigurani su ručak i materijali sa seminara. Po završetku seminara polaznicima će biti uručeno Uvjerenje o uspješno završenom seminaru.

 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se