TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Važnost follow-up metode i održavanja odnosa s klijentima

BIZZDOGAĐANJA
12.12.2018. 9:08:13

Seminar: Važnost follow-up metode i održavanja odnosa s klijentima
U Zagrebu (Draškovićeva ulica 49) će se 17. prosinca 2018. godine održati seminar pod nazivom "Važnost follow-up metode i održavanja odnosa s klijentima"

Zadržavanje klijenata i pronalaženje novih uvijek je bio težak i dugotrajan proces. Mnoge kompanije su uložile velike svote u tehnologiju i sofisticirani software koji bi im pomogao u dovođenju novih i zadržavanju starih profitabilnih klijenata. Upravljanje odnosom s klijentima vrlo je bitan instrument uspješnog vođenja kompanije, a iznosi koji se ulažu u projekte iz tog područja rapidno rastu.

Program seminara


  • briga o klijentu (follow-up metoda), zašto je važna i kako je provoditi,
  • što ako rezultata nema – iznalaženje uzroka,
  • kako biti još uspješniji u prodaji – tehnika samorefleksije.

Ciljna skupina


Seminar je namjenjen B2B prodajnim predstavnicima, voditeljima ključnih kupaca (KAM), prodajnim savjetnicima, poduzetnicima.

Kotizacija


Cijena seminara iznosi 1499,00 kn + PDV. U cijenu su uključeni: materijali, kava, ručak i certifikat o prisustvu na seminaru

Prijava na seminar

(I: seminari.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se