TRAŽIŠ? NAĐI.

Prijavite se na seminar i usvojite izvrsne vještine pregovaranja

BIZZDOGAĐANJA
12.11.2019. 8:56:58

Prijavite se na seminar i usvojite izvrsne vještine pregovaranja
Vještine pregovaranja – delikatna i vrijedna vještina koja bi svakome koristila. Koliko puta ste požalili što se niste usudili pokušati barem malo spustiti cijenu auta, barem malo povisiti plaću ili barem malo produžiti toliko potreban godišnji odmor? Ili ste možda pretjerali i zbog fokusa isključivo na rezultat ugrozili dugoročni odnos s drugom stranom u pregovoru?

Seminar "Vještine pregovaranja" održat će se 28. studenog 2019. u prostorijama HalPeta na adresi Iločka 1, Zagreb, s početkom u 9 sati. 

Nakon što prođete jednodnevni trening Vještine pregovaranja uz pomoć LPC metode, steći ćete zavidne vještine pregovaranja, komunikacije, uvjeravanja i utjecanja koje će vas dovesti do željenih rezultata uz istovremeno očuvanje odnosa koji će osigurati uspješnu suradnju u budućnosti. Osvijestit ćete svoje prednosti i prostor za napredak i znat ćete prepoznati profil osobe s druge strane. 

Naučit ćete kako odgovoriti na zahtjeve i neočekivane situacije i kako naći put do win-win ishoda. Proces pregovaranja će za vas postati užitak, a vaš pregovarački uspjeh će se odraziti i na ostalim područjima.

Što ćete naučiti na treningu Vještine pregovaranja


  • Uvod u vještinu pregovaranja
  • Vrste pregovora
  • Utvrđivanje profila pregovarača
  • Koraci pregovaračkog procesa
  • Pregovaračke tehnike
  • Rapor – tehnike uvjeravanja i utjecaja
  • Govor tijela u pregovorima
  • Vještine postavljanja pitanja i odgovaranja na njih
 

Kome je trening Vještine pregovaranja namijenjen


Svima koji žele unaprijediti svoje pregovaračke vještine; direktorima, menadžerima, voditeljima projekata, voditeljima timova, stručnjacima kao i zaposlenicima odjela prodaje, marketinga, proizvodnje i ostalih odjela malih, velikih i srednjih poduzeća, jednako kao i studentima i nezaposlenima.

Prijave


Ispunjavanjem prijavnice rezervirat ćete mjesto na odabranom treningu. Kotizacija iznosi 1 562,50 kn. PDV je uključen, a organizator zadržava pravo izmjene cijene. 

(I: halpet.hr)

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se