TRAŽIŠ? NAĐI.

Sudjelujte na Međunarodnom tjednu coachinga

BIZZDOGAĐANJA
7.5.2018. 11:39:37

Sudjelujte na Međunarodnom tjednu coachinga
Ako se pitate što coaching točno podrazumijeva, kako se radi i što se njime može postići - odgovore možete dobiti od 7. do 14. svibnja u Zagrebu, kada se diljem svijeta raznim manifestacijama obilježava Međunarodni tjedan coachinga. Kod nas će tijekom toga tjedna Hrvatska udruga za coaching organizirati predavanja, radionice, panel diskusije, nagradne natječaje i ostale aktivnosti usmjerene popularizaciji coachinga.
 
Hrvatska udruga za coaching profesionalna je udruga koja već deset godina okuplja coacheve oko ideje povezivanja, profesionalnog razvoja i popularizacije coachinga. U ovoj, jubilarnoj desetoj godini, HUC okuplja članstvo od sedamdesetak coacheva te kroz godinu organizira brojne aktivnosti profesionalnog razvoja: obvezne radionice za nove coacheve, dodatnu profesionalnu edukaciju za iskusnije članove, konferencije, predavanja i drugo.
 
U Međunarodnom tjednu coachinga HUC organizira predavanja „Što jest, a što nije life coach", „Coaching u turbulentnom okruženju", „Coaching u školskom sustavu", radionicu „Kava s coachem" te panel raspravu „Sličnosti i različitosti između coachinga, treninga i konzaltinga".
 
Želite li doći na bilo koje od ovih besplatnih skupova, možete se prijaviti, a na Facebook stranici HUC-a Coaching u Hrvatskoj možete se uključiti i u nagradni natječaj te osvojiti godišnju članarinu u HUC-u! Na web stranici HUC-a možete se prijaviti i za besplatne coaching satove i sami provjeriti što je to u stvari coaching.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se