TRAŽIŠ? NAĐI.

Uskoro prvi regionalni prodajni summit - Executive Sales Adria Summit

BIZZDOGAĐANJA
1.8.2018. 10:00:00

Uskoro prvi regionalni prodajni summit - Executive Sales Adria Summit
Uz profesiju prodavača katkada se vezuju negativni komentari i emocije, što predstavlja velik izazov onima koji se bave prodajom. S ciljem da se takvi stavovi javnosti promijene, zagrebačke tvrtke Sorbel Group i Faktor B organizirale su Executive Sales Adria Summit (ESAS).

U Poreču će se od 10. do 12. listopada 2018. godine u hotelu Parentium Plave Lagune održati prvi regionalni prodajni summit. Executive Sales Adria Summit jedinstveno je regionalno okupljanje prodajnih profesionalaca koji će kroz tri dana razmjenjivati razne prodajne alate, modele i primjere iz prakse koji će polaznicima omogućiti izuzetan poslovni, ali i osobni razvoj. Cilj ESAS-a je pomoći prodavačima i prodajnim organizacijama u njihovom rastu, razvoju i dostizanju maksimalnog prodajnog potencijala. 

Zbog svog koncepta ESAS je idealan za: 

 • izvršne direktore i top management,
 • direktore prodaje,
 • direktore marketinga,
 • voditelje prodaje,
 • voditelje ključnih kupaca,
 • voditelje treninga i edukacija,
 • voditelje ljudskih potencijala,
 • prodajne predstavnike, profesionalne prodavače i sve koji se vide u prodaji.

Sudionici će imati prilike učiti na moderan, intenzivan i proaktivan način, što će u konačnici rezultirati novim pogledima i inspiracijom prema najnovijim prodajnim trendovima u svijetu prodaje. Kroz tri dana imat ćete prilike poslušati stručne predavače, prodajne profesionalce i motivacijske govornike. Ključni gost predavač na summitu je Gavin Ingham, britanski motivacijski govornik i trener, a poseban gost bit će i Daniel Disney, autor i osnivač The Daily Salesa, jednog od poznatijih prodajnih blogova s više od 160 tisuća pratitelja. 

Grad Poreč odlučio je sponzorirati manifestaciju i svim zainteresiranim poduzetnicima i obrtnicima s područja Poreštine sufinancirati kotizacije (bez uključenog noćenja): 

 • Za uplate do 30.06.2018. – 1990,00 kn,
 • Za uplate do 01.09.2018. – 2290,00 kn,
 • Za uplate do 09.10.2018. – 2490,00 kn.
 
Uz potvrdu da je vaše sjedište na području Poreča ostvarujete pravo na subvencioniranu kotizaciju. Prijaviti se možete na službenoj stranici Summita, gdje ujedno možete saznati i detaljnije informacije o ESAS-u. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se