TRAŽIŠ? NAĐI.

AURA PROIZVODI

teranino, rakije, domaće, prirodne, marmelade, biska, medenica, likeri
Naziv poslovnog subjekta:    AURA PROIZVODI
OIB:  58485401007
  Prvi maj 4, Buzet 52420

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Mišel Sirotić
https://www.aura.hr
https://www.eistra.info/aura
Pridruži se
O NAMA

Teranino, biska i medenica, izvrsne domaće rakije tvrtke Aura proizvodi


Tvrtka 'Aura proizvodi' bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije, džemovi, čajevi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta.

Od početne proizvodnje za vlastite potrebe razvili smo se u tvrtku koja prvenstveno vodi računa o kvaliteti svojih proizvoda, kvaliteta proizvoda mora bit onakva kakvu su  mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

U našoj proizvodnji mogu se naći zanimljive delicije, od džemova koji se rade od koprive, mente, maslačka, kadulje, bazge, smokve, šljive i drijena do rakija koje odležavaju tri godine, pola godine na maceraciji, potom se destilira, destilat se vraća u macerat koji se pretače kroz sljedeće dvije i pol godine i do šest puta kako bi se na prirodan način izgubio talog te došlo do finalnog proizvoda koji je tek tada spreman za tržište.

Uz tradicionalnu bisku, medicu, teranino proizvodimo rakije od kadulje, mente, drijena, rogača, masline i badema, divlje kruške, divlje jabuke, latica ruže, šipka, šumskog voća te travaricu, a neizostavna je biska extra koju jedini proizvodimo na tržištu, proizvedena je od bijele imele ubrane isključivo sa stabla jabuke.

Naši proizvodi mogu se pronaći u boljim vinotekama diljem Hrvatske, trgovinama delicija, renomiranim hotelskim kućama te vrhunskim restoranima, uz to imamo svoje četiri trgovine u Istri koje se nalaze u Humu- najmanjem gradu na svijetu, Grožnjanu- gradu umjetnika, Fažani te Buzetu- gradu tartufa gdje se nalazi sjedište tvrtke te proizvodnja.

Proizvodi 'AurA'  na tržištu su prepoznati kao vrhunski brend u koji je uloženo puno rada i neizmjerno velika količina ljubavi za svaki proizvod, stoga i naš slogan potkrepljuje sve prethodno rečeno: „RUKOM UBRANO, S LJUBAVLJU PRIPREMLJENO, VAMA NA DAR" , Vaše zdravlje ja naše veselje.
 
Posjetite nas, s radošću Vas očekujemo.
DJELATNOSTI  • Domaće rakije
  • Tradicionalne istarske marmelade
  • Teranino
Posjetite nas na sljedećim lokacijama: 
 
BUZET – DESTILERIJA
Nezaboravan doživljaj obilaska destilerije i degustacija vrhunskih rakija i džemova.
2. Istarske brigade 2/1, Buzet
PON-NED 10-20h (01.06. – 30.09.)
PON-NED 10-18h (01.10. – 31.12.)
PON-NED 10-16h (01.01. – 28.02.)
PON-NED 10-18h (01.03. – 31.05.)
 
HUM – KUĆA BISKE
Posjetite li najmanji grad na svijetu Hum, upotpunite doživljaj obilaskom Kuće biske gdje se možete okrijepiti uz nezaobilaznu bisku i ostale delicije iz naše proizvodnje te proizvodnje ostalih istarskih proizvođača.
Hum bb, Roč
PON- NED 10-20h
 
VRBNIK
U Vrbniku na otoku Krku, omiljenoj destinaciji brojnih turista, na gradskoj pijaci smjestila se trgovina tradicionalnih proizvoda Aura gdje možete kušati bogatu paletu naših proizvoda.
Placa Vrbničkog Statuta 1, Vrbnik
PON – NED 10-20 h (01.04-31.10.)
 
KRKA
U neposrednoj blizini slapa Skradinski buk u Nacionalnom parku Krka u trgovini Aura možete kušati fine tradicionalne rakije, džemove i ostale delicije.
Nacionalni park Krka, Šibenik
PON – NED 10- 20h (01.04-31.10.)
PROIZVODI I USLUGE

  • Domaće rakije
  • Tradicionalne istarske marmelade
  • Teranino
  • Biska
  • Medenica
  • Rakija od masline i badema
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"AURA PROIZVODI" se nalazi u ovim kategorijama
teranino, prirodne rakije, domaće, marmelade, biska, medenica, likeri,domaće eko marmelade, suveniri od keramike, domaći likeri, istarski proizvod, suveniri, prigodni pokloni

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se