Bolesna braća sinoćnjim koncertom "zapalili" staru tvornicu duhana u Rovinju

ČLANCI
22.9.2018. 13:00:54

Bolesna braća sinoćnjim koncertom  zapalili  staru tvornicu duhana u Rovinju
Hip-hop duo Bolesna braća sinoćnjim je koncertom "zapalio" staru tvornicu duhana u Rovinju i svojim hitovima zatvorio prvi dan 11. Weekend Media Festivala. Do sitnih noćnih sati posjetitelji Weekenda uživali su u pjesmama kao što su "Patriša", "Telefon faki" i "Looka & Borna", a najveće oduševljenje publike izazvao je hit "Lovačke priče". U svom prepoznatljivom stilu poznati zagrebački reperi Baby Dooks i Bizzo Bodega zabavnim tekstovima i odličnim beatovima stvorili su u dvorani Vrt izvrsnu atmosferu i priredili još jedan tulum za pamćenje.
 
Večeras je, pak, na repertoaru belgijski duo 2manydjs. Braća David i Stephen Dewaele će u sklopu partyja "Weekend Goes Global" po prvi put tulum dići na svjetsku razinu. Međunarodne zvijezde koje je obožavao genijalni David Bowie tako će "velikim praskom" zatvoriti najbolji Weekend u godini.
 
Do tada će sudionici skupljati inspiraciju i ideje na brojnim predavanjima, panelima, prezentacijama i radionicama koje će održati utjecajni govornici iz cijeloga svijeta. Jedanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupit će više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata.
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više