U Poreču na Trgu slobode Sajam poduzetništva

ČLANCI
5.10.2018. 9:28:10

U Poreču na Trgu slobode Sajam poduzetništva
Tridesetak OPG-ova, malih poduzetnika i proizvođača domaćih proizvoda predstavit će se na porečkom Trgu slobode 5. i 6. listopada 2018. godine na Sajmu poduzetništva, koji se održava u sklopu ovogodišnjeg izdanja Mjeseca poduzetništva u Poreču.

Osim ponude domaćih proizvoda, na Trgu slobode će se održati i predavanje na temu „Uloga meda i ljekovitog bilja u prehrani" i to u petak od 17 do 18 sati te u subotu od 11 do 12 sati. U istom terminu će se za djecu održati radionice izrade ukrasa od kamena i lavande.

Sajmom poduzetništva započinje prvi Mjesec poduzetništva u Poreču koji organizira Grad Poreč, a u okviru kojega će se tijekom listopada svakodnevno na više lokacija u gradu održavati razna događanja, edukacije, seminari i drugi programi za sve dobne skupine u cilju promicanja poduzetništva.

Nakon otvorenja sajma, u restoranu Fora le Porte predstavit će se detaljan program obilježavanja Mjeseca poduzetništva.

(I: porec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se