TRAŽIŠ? NAĐI.

U Puli održan Dan otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora IDA-e

ČLANCI
28.6.2018. 8:53:44

U Puli održan Dan otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora IDA-e
U prostorijama Istarske razvojne agencije u srijedu, 27. lipnja 2018., započeli su Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora Istarske županije. Prisutne sudionike, prvenstveno male i srednje poduzetnike te obrtnike, ali i one koji to tek planiraju postati, pozdravio je direktor Istarske razvojne agencije dr.sc. Boris Sabatti te izrazio zadovoljstvo odazivom i interesom koji su pokazali. 

Polaznicima besplatnih edukacija predstavnici Istarske županije i Grada Pule prezentirali su aktualne mjere za poticanje razvoja malog gospodarstva i razvoja poduzetništva kroz dodjelu potpora poduzetnicima, dok su predstavnici IDA-e dali obol u kontekstu IDA-ine podrške malom i srednjem poduzetništvu.

Sabatti je pozvao zainteresirane da se pridruže i besplatnim edukativnim aktivnostima koje će se u sklopu trodnevnog događanja odvijati još u Rovinju i Poreču i to na teme Uvod u poduzetništvo i Izrade poslovnog plana. Dani otvorenih vrata poduzetničkih inkubatora Istarske županije organiziraju se u sklopu IDA-inog EU projekta „Stimuliranje rasta malog i srednjeg poduzetništva Istarske županije putem visokokvalitetnih usluga podrške - HQ_ISTRIA", ukupne vrijednosti 600.000 kuna, koji se sufinancira iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Budući da projekt za cilj ima razvoj i povećanje ponude usluga savjetodavne i stručne podrške, kao i usluga informiranja  i edukacije za male i srednje poduzetnike, Sabatti je naposljetku najavio niz besplatnih edukacija u sferi digitalnog gospodarstva s kojima IDA kreće na jesen. Detalje o postupku prijave zainteresirani će moći potražiti na webu i društvenim mrežama IDA-e već od rujna.

(I: ida.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se