Objavljen je Vodič kroz stope i propise vezane uz korporativne poreze za 2018.

ČLANCI
28.9.2018. 10:38:36

Objavljen je Vodič kroz stope i propise vezane uz korporativne poreze za 2018.
Društvo PwC objavilo je godišnji vodič pod nazivom "Worldwide Tax Summaries - Corporate Taxes 2018/19". Radi se o najnovijoj zbirci međunarodnih stopa i propisa vezanih uz korporativne poreze. 

Kako su vlade diljem svijeta zatražile poreznu transparentnost i povećanje prekograničnih aktivnosti, porezni stručnjaci ovaj vodič moći će koristiti za pristup postojećim poreznim stopama i drugim važnijim značajkama poreznih zakona u mnogim državama i regijama. 

Vodič je besplatan, a napisali su ga lokalni stručnjaci PwC-a. Dostupan je u tri verzije, uključujući i digitalnu te onu za mobitele, a sadrži sažetke iz 152 države/regije na više od 2 800 stranica podataka. 

Prošle godine vodič je pročitan rekordan broj puta, s više od 5 milijuna posjeta stranici, a to je povećanje od 40% u odnosu na 2016. godinu. 

Budući da se porezni sustavi u svijetu neprestano razvijaju, društvo mora biti u tijeku sa svim elementima poreznog usklađivanja na lokalnoj i međunarodnoj razini. 

(I: eIstra.info / lider.media)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se