Grad Pula poziva svoje sugrađane da se priključe nagradnoj igri "Osvoji pametnu klupu za svoj grad!"

ČLANCI
3.10.2018. 9:32:07

Grad Pula poziva svoje sugrađane da se priključe nagradnoj igri  Osvoji pametnu klupu za svoj grad!
Grad Pula na svom je Facebook profilu pozvala svoje sugrađane se priključe nagradnoj igri u sklopu koje građani mogu predložiti svoj najdraži kvart, ulicu, park ili trg kao mjesto na koje bi željeli postaviti pametnu klubu QBen

Nagradnu igru "Osvoji pametnu klupu za svoj grad!" organizira Narodni radio, a 3 hrvatska grada osvojit će po jednu QBen Wave pametnu klupu s 4 USB punjača, 2 bežična punjenja, 3G/4G internetom i LED rasvjetom. Građani ne osvajaju nagradu samo za sebe, već je ovo prilika da učine nešto lijepo za svoj grad. 

Sve što trebate napraviti je u komentaru ispod objavljenog statusa na Facebook profilu Narodnog radija objaviti fotografiju lokacije s objašnjenjem zašto bi se pametna klupa trebala naći na upravo toj lokaciji. Narodni radio potom će odabrati najzanimljiviju prijavu i poslati pametnu klupu na odabrano mjesto. 

Nagradna igra "Osvoji pametnu klupu za svoj grad!" odvija se u tri kruga. Prva prilika za osvojiti QBen klupu započela je 28. rujna 2018., a traje do 5. listopada do podneva. Drugi krug otvara se 5. listopada, a građani će moći ostavljati komentare na Facebook statusu sve do 12. listopada. Treći krug počet će u petak, 12. listopada, a do 19. listopada moći ćete objavljivati fotografije s objašnjenjem zašto je baš na toj lokaciji potrebna pametna klupa. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više