Izabran novi predsjednik Obrtničke komore Istarske županije

ČLANCI
18.10.2018. 10:36:59

Izabran novi predsjednik Obrtničke komore Istarske županije
U utorak, 16. listopada 2018. u Šišanu je održana 1. konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Istarske županije, na kojoj su izabrana rukovodeća tijela Komore za mandatno razdoblje 2018. – 2022.
 
Za predsjednika Komore je izabran Robert Momić, koji na toj dužnosti nasljeđuje Marija Palisku, koji je vodio Komoru u dva posljednja Mandata.
 
Robert Momić, vlasnik Obrta za ribarstvo, prijevoz putnika morem i trgovinu "Storm" iz Poreča, ranije je uspješno vodio Ceh ribara Obrtničke komora Istarske županije, a Skupština mu je dala jednoglasnu potporu. Za potpredsjednike Komore izabrani su Karmen Gašparini, vlasnica Obrta za knjigovodstvene usluge "Numer" iz Pazina i Andi Vitasović, vlasnik Ugostiteljskog obrta "Asterix" iz Pule.
 
Imenovan je novi sastav Upravnog odbora i Nadzornog odbora Komore, a uskoro će se imenovati vodstva cehova i radna tijela Komore. Skupština Obrtničke komora Istarske županije podržala je kandidaturu Dragutina Ranogajca na predstojećim izborima za predsjednika Hrvatske obrtničke komora.

(I. eIstra.info / foto: uoporec.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više