TRAŽIŠ? NAĐI.

Obrtnici, prezentirajte svoje proizvode i usluge na Međunarodnom sajmu TEHNOMA u Skopju!

BIZZDOGAĐANJA
11.7.2018. 9:29:04

Obrtnici, prezentirajte svoje proizvode i usluge na Međunarodnom sajmu TEHNOMA u Skopju!
Hrvatska obrtnička komora organizira i s 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira kolektivan nastup članova HOK-a na Međunarodnom sajmu TEHNOMA u Skopju 2018., koji će se održati od 24. do 28. listopada 2018. godine.

Radi se o najvažnijem i najposjećenijem sajmu u Republici Makedoniji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Izložbeni program sajma TEHNOMA obuhvaća: obradu metala, izradu alata i naprava, elektro-industriju, strojogradnju, proizvodnju i preradu plastike, preradu drveta, preradu gume, građevinarstvo, obradu kamena, izradu mjernih instrumenata, izradu namještaja i opreme za uređenje doma, energetiku, opremanje interijera, IT tehnologije, prijevoz, logistiku, prezentacije stranih država, malo i srednje poduzetništvo…

Sajam u Skopju okupit će preko 550 izlagača iz 18 država, a očekuje se oko 45.000 posjetitelja, od čega više od 70% specijaliziranih posjetitelja - tvrtki i obrta.

Sajam je dobro medijski popraćen, a svim izlagačima HOK-a Komora će, uz standardne najave u Katalogu sajma i putem službe marketinga sajma Skopje, omogućiti i dodatnu promociju i prema partnerskim obrtničkim i poduzetničkim institucijama u Republici Makedoniji.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu ključ u ruke - svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora, dobiva dva natpisa na štandu, domaćicu, reprezentaciju na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb - Skopje - Zagreb i postavu na štandu. Dakle, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Izlagački prostor HOK-a je ograničen, zato se prijavite što prije, kako bi prijavljenim izlagačima stručna služba HOK-a mogla osigurati izložbeni prostor i kvalitetno pripremiti nastup na sajmu u Skopju.

Više informacija o roku i potrebnim dokumentima za prijavu pročitajte na stranicama Hrvatske obrtničke komore

(I: hok.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se