TRAŽIŠ? NAĐI.

Rezervirajte svoje mjesto na Danima komunikacija na vrijeme!

BIZZDOGAĐANJA
16.1.2019. 9:04:10

Rezervirajte svoje mjesto na Danima komunikacija na vrijeme!
Rovinj i hotel Lone postali su tradicionalno mjesto održavanja Dana komunikacija. Riječ je o važnom događaju u komunikacijskoj industriji koji okuplja brojne oglašivače, agencije za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale stručnjake iz navedenog polja. 

Ove godine Dani komunikacija će se održati od 28. do 31. ožujka, a rane prijave kojima možete rezervirati i mjesto na festivalu i smještaj u Rovinju otvorene su do 8. veljače 2019.

Kroz tri dana sudionici će imati prilike na jednom mjestu raspravljati i debatirati o temama vezanim uz inovacije, tehnologiju, kreativnost i mnoge druge. Festival će okupiti 50 predavača iz Hrvatske i svijeta. 

U dvije posljednje godine Dana komunikacija zabilježen je porast posjećenosti od 85 %, a osim vrhunskih predavanja, poznate su i nagrade Effie, IdejaX, Mixx i Young Lions Croatia koje se dodjeljuju za posebna dostignuća u tržišnom komuniciranju. 

Early bid kotizacije za članove HURA-e i IAB-a kreće se već od 1350,00 kuna + PDV, uz kupljeni smještaj u hotelu Lone ili Monte Mulini. Kotizacija za članove (bez smještaja) iznosi 1650,00 kn + PDV za članove, dok  pojedinačne cijene iznose 1850 kn + PDV (uz kupljeni smještaj),a 2299,00 kn + PDV bez smještaja. Ostale cijene možete provjeriti na službenim stranicama Dana komunikacija

Sve informacije vezane uz Dane komunikacija pratite na službenim stranicama ili putem Facebooka
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se