TRAŽIŠ? NAĐI.

Seminar: Upravljanje prigovorima i pritužbama kupaca

BIZZDOGAĐANJA
29.5.2018. 9:34:52

Seminar: Upravljanje prigovorima i pritužbama kupaca
Kupac može i ne mora biti u pravu, ali jedini ispravan način za učinkovito upravljanje nezadovoljnim kupcima je primjerena i adekvatna komunikacija. Veoma je bitno odgovoriti na svaki prigovor. Ključ uspješnog upravljanja prigovorima i pritužbama kupaca je prilagodba komunikacije različitim tipovima kupaca kako bi uz minimalan napor dobili maksimalan učinak, bez ulaženja u konflikt s nezadovoljnim kupcima. Seminar o komunikaciji s nezadovoljnim kupcima održat će se 13. lipnja u Zagrebu, na adresi Oreškovićeva 6h/1 (dvorana Večernjeg lista). 

Glavne teme seminara:

  • zašto dolazi do pritužbi i prigovora
  • kako spriječiti pritužbe
  • kako rješavati pritužbe
  • komunikacija - alati za upravljanje prigovorima i pritužbama
  • kako nam prigovori i pritužbe pomažu u poslu

Na edukaciji ćete naučiti kako se adekvatno izražavati tako da kupac prihvati vaše odgovore bez otpora. Koje ponašanje se očituje kroz naše geste, glas, mimiku, kontakt očima za vrijeme prodajnog razgovora. Naučit ćete razumjeti kako vaš proizvod ili uslugu doživljava kupac, tzv. sagledavanje situacije iz cipela vašeg kupca. Zašto je to iznimno važno? Ako ih na vrijeme predvidite i prepoznate, velika je vjerojatnost da ćete uspješno spriječiti pritužbe i moguće konflikte. Što ako ne uspijete na vrijeme spriječiti pritužbe i konflikte? Prigovori, pritužbe, a posebice konflikti situacije su povišenog stresa. Naučite kako se nositi sa stresom te kako upravljati vlastitim emocijama i ponašanjem kad smo suočeni s konfliktnim klijentima.

Edukacija je namijenjena djelatnicima u odjelu prodaje, voditeljima prodajnih, marketinških i PR timova, vlasnicima, direktorima i managerima koji svakodnevno komuniciraju s klijentima i korisnicima njihovih proizvoda i usluga, obrtnicima, turističkim i hotelijerskim djelatnicima i svima zainteresiranima.

Redovna cijena kotizacije iznosi 1450 kn + PDV.
 
Za rane prijave i uplate do 30.5.2018. odobrava se popust te cijena kotizacije iznosi 1.000 kn + PDV.  

Više o seminaru i prijavama pročitajte na Poslovnom dnevniku.  

(I: poslovni.hr)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se