TRAŽIŠ? NAĐI.

VISINSKI RADOVI QUADRUVIUM

Radovi na visini, rušenje drveća, rezanje grana, uređenje okoliša, Pazin
Naziv poslovnog subjekta:    VISINSKI RADOVI QUADRUVIUM
  Karojba 57e, Pazin 52423

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Luka Labinjan
www.eistra.info/zip-line
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

VISINSKI RADOVI - RADOVI NA VISINI

  
Tvrtka Quadruvium sa sjedištem u Karojbi, nedaleko od Pazina, bavi se izvođenjem radova na visini i svim nepristupačnim terenima kojima nije moguće pristupiti auto košarom. Visinski radovi čišćenja u industrijskim postrojenjima, rezanje grana i rušenje drveća, montaža platformi i metalnih konstrukcija te izrada zip lineova poslovi su za iskusne stručnjake.
 
Radovi na visini, Pazin 

Radovi na visini

 
Radovi na visini izvode se uz pomoć užeta i profesionalne opreme za industrijski alpinizam. Budući da se radi o visoko rizičnim poslovima, posebnu pažnju pridajemo poštivanju pravila sigurnosti i redovitoj kontroli radne opreme. Orezivanje drveća, kontrola dimnjaka, čišćenje ili postavljanje konstrukcija na visini od nekoliko stotina metara - o kojoj god površini se radilo, nama nije nedostižna!
DJELATNOSTI

  • Visinski radovi  
  • Radovi na visini
  • Rušenje drveća
  • Rezanje grana
  • Uređenje okoliša
  • Pazin
  • Istra
  • Čišćenje u industrijskim postrojenjima
  • Montaža platformi i metalnih konstrukcija
  • Izrada zip-linea
PROIZVODI I USLUGE

Rušenje drveća i rezanje grana

 
Staro i visoko stablo katkada može ugrožavati okolinu. U tim slučajevima neizbježno je rušenje drveća dio po dio. Postupno uklanjanje debla u naseljenim sredinama postupak je koji zahtjeva preciznost, a prethodi mu rezanje grana.

Previše razgranata krošnja svojom težinom može oštetiti krov, fasadu ili postavljene električne kablove. Naša usluga uključuje i orezivanje drveća i uređenje okoliša na vama nedostupnim mjestima. 
 
Rušenje drveća i rezanje grana, Pazin POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"VISINSKI RADOVI QUADRUVIUM" se nalazi u ovim kategorijama
Radovi na visini, rušenje drveća, rezanje grana, uređenje okoliša, Pazin, visinski radovi, na nepristupačnom terenu, s užetom, orezivanje drveća

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se