TRAŽIŠ? NAĐI.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC

Umag, dom umirovljenika, Istra, dom za starije
Naziv poslovnog subjekta:    DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC
  Ulica 154. brigade Hrvatske vojske 5, Umag 52470

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sintija Munđar
www.dom-umag.hr
www.eumag.info/dom-za-starije
RADNO VRIJEME: 0-24h svaki dan
O NAMA

 Dom za starije i nemoćne Atilio Gamboc - Umag

Impresivna prostranost, kvaliteta izgradnje, vrhunska opremljenost uz iskusno osoblje i bogatstvo sadržaja glavne su odlike koje ovaj dom svrstavaju u red vodećih hrvatskih domova za smještaj starijih. Nova i uzbudljiva dimenzija starenja poslovna je filozofija doma koja se ogleda u jedinstvenom pristupu svakom njegovom korisniku. 
 
Usluge
Kako bi se što više olakšao život budućim korisnicima, pozornost je posvećena svakom detalju. Uz usluge smještaja, u domu se nalazi restoran, knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana za kreativno provođenje vremena te kapelica kako bi korisnici mogli zadovoljavati i svoje duhovne potrebe.
 
Osoblje
Tim bolničkog osoblja sastoji se od liječnika, glavne sestre, medicinskih sestara i njegovatelja, fizikalnog i radnog terapeuta te socijalnog radnika koji su korisnicima stacionara na raspolaganju 24 sata te ostalim korisnicima prema njihovim individualnim potrebama. Sve sobe u Domu povezane su na centralni SOS sustav dojave putem kojeg je moguće pozvati medicinsku sestru u bilo koje doba dana ili noći.
 
 
 
Starost, to zlatno doba života, doba je mudrosti, životnog iskustva, akumuliranog znanja i vještina koje trebaju biti prenesene na nove naraštaje. Život tada poprima nove duhovne dimenzije, otvaraju se novi vidici i novi pogledi na život. To je vrijeme u kojem trebamo uživati u plodovima koje nam je podario život. Svako razdoblje života u sebi krije pregršt lijepih trenutaka, a starost je vrijeme prilagodbe na nove uvjete i drugačiji tempo života. Važno je ostati aktivan i u trećoj životnoj dobi, družiti se s ljudima istih interesa i nastojati organizirati svoj život kako bi se što dulje ostalo vitalnim. Starost je zlatno doba gdje pobjeđuje samo onaj koji ne odustaje od sebe!
 
Upravo takvim pristupom i vođeni takvom filozofijom, organizirali smo život osobama treće životne dobi u umaškom Domu „Atilio Gamboc". Umag je gradić idiličnog šarma, blage mediteranske klime, kristalno plavog mora i atraktivnog, brežuljkastog zaleđa koji nudi uvod u jednu sasvim novu, aktivnu i uzbudljivu treću životnu dob. U našem Domu nećete samo boraviti, živjet ćete život punim plućima, oslobađajući u sebi dugo zatomljivanu kreativnost i želju da se posvetite svim onim stvarima za koje u radnom dobu niste imali dovoljno vremena. U Umagu možete biti dio svih onih njegovih atraktivnih manifestacija, uživati u njegovim povijesnim znamenitostima, otkrivati nove krajolike u njegovu čarobnom zaleđu i upoznavati se s jedinstvenim gastro okusima.
 
Dom je sastavljen od tri krila, a svako od njih ima prizemlje, prvi i drugi kat. Na raspolaganju su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe i apartmani funkcionalno i ergonomski opremljeni. Okolne, vanjske površine ukusno su hortikulturalno uređene s dražesnom, natkrivenom terasom koja će postati omiljeno mjesto Vašeg zajedničkog druženja. Ukupni kapacitet doma je 128 korisnika – za stacionar je predviđeno 54 osobe, u stambenom dijelu mogu boraviti 44 korisnika a usluge dnevnog centra može koristiti 30 osoba.
 
Priuštite si boravak u ovoj jedinstvenoj, modernoj ustanovi i svom životu podarite novu dimenziju.

I ne zaboravite – aktivnost zdravog čovjeka nikad ne prestaje, ona samo mijenja svoj oblik!
 
S veseljem Vas očekujemo!
 
 
DJELATNOSTI

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE ATILIO GAMBOC UMAG
 
Stambeni smještaj
Stacionar - odjel pojačane njege
Zdravstvena njega
Razne rekreativne aktivnosti
Prehrana - zdravi obroci

Knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana
 
 

 

PROIZVODI I USLUGE

Dom za starije i nemoćne Umag

USLUGE

Stambeni smještaj
Stacionar - odjel pojačane njege
Zdravstvena njega
Dnevni boravak
Razne rekreativne aktivnosti
Prehrana - zdravi obroci

Knjižnica, frizerski salon, polivalentna dvorana


Dokumentacija za prijem

DOKUMENTACIJA ZA PRIJEM U DOM:
Dokumenti potrebni za prijem u dom
Liječnička svjedodžba za prijem u dom
Osobni podaci

DOKUMENTACIJA ZA PRIJEM U POLUDNEVNI BORAVAK:
Dokumenti potrebni za prijem u dom
Liječnička svjedodžba za prijem u dom - poludnevni
Osobni podaci
Zahtjev za smještaj u dom
REFERENCE
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE - ATILIO GAMBOC" se nalazi u ovim kategorijama
Dom za starije i nemoćne, Umag, dom umirovljenika, stacionar, smještaj, starački dom, dom umirovljenika, dom za nemoćne, zdravstvena njega, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se