TRAŽIŠ? NAĐI.

VIGINI VINA

wines, vinarija, maslinovo ulje, Buje, Umag
Naziv poslovnog subjekta:    VIGINI VINA
  Kremenje 98/c, Buje 52462
Općina  Momjan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Marco Vigini
https://www.eistra.info/vigini-vina/
O NAMA

Dobrodošli u Vigini vina - uljaru i vinariju obitelji Vigini, smještenu u Momjanu u živopisnom istarskom gradu Buje.

Maslinovo ulje

Kod nas ćete pronaći vrhunsko maslinovo ulje kakvo se već stoljećima proizvodi u Bujama i okolici Buja. Povijest proizvodnje maslinova ulja seže još u doba Rimljana koji su već tada prepoznali Istru kao plodno tlo pogodno za uzgoj maslina. Maslinari i dalje njeguju stoljetnu tradiciju proizvodnje ulja, koja se danas kombinira s novim tehnologijama i proizvodnim procesima. Kombiniranjem iskustva sa znanošću dobivaju se maslinova ulja najviše kvalitete, a jedno takvo možete naći upravo kod nas.
 
Naše ekstra djevičansko maslinovo ulje u našoj uljari možete kupiti, ali i kušati. Posjedujemo 600 stabala maslina s kojih plodove ubiremo ručno, a zbog kvalitete našeg ulja uvršteni smo među najbolje maslinare svijeta.
 

Vino 

U Bujama i okolici postoji velik broj vinara koji proizvode kvalitetna istarska i hrvatska vina. Mnogobrojne vinske ceste koje povezuju vinograde bujštine dovest će Vas u posjet proizvođačima vina. Jedna od njih vodi Vas i u našu vinariju u kojoj možete kušati ili kupiti naša vina.

Posjedujemo 3 etikete vina:
  • Refošk
  • Muškat bijeli
  • Vigini 1739 - extra dry
Rado ćemo Vas upoznati s procesom proizvodnje naših vina i ulja, te Vam pružiti nezaboravan doživljaj degustacije svih naših proizvoda.

Obiteljski posao

Naše obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo je obiteljski posao koji je od oca Darija preuzeo sin Marco, pa je tako naš OPG već na drugoj generaciji. Zasigurno je dugogodišnje iskustvo to što doprinosi visokoj kvaliteti naših proizvoda, pa se tako ponosimo činjenicom da njegujemo obiteljsku tradiciju i naših posjetiocima pružamo čisti užitak vrhunske kvalitete.
 
Dođite i Vi i kušajte naše proizvode!

DJELATNOSTI

***ULJARA I VINARIJA VIGINI***
PROIZVODI I USLUGE

* Ekstra djevičansko maslinovo ulje
* Vina:
  • Refošk
  • Muškat bijeli
  • Vigini 1739 - extra dry
REFERENCE

Naše je ekstra djevičansko maslinovo ulje uvršteno u jedini svjetski vodič kroz ekstra djevičanska maslinova ulja, Flos Olei 2017. Flos Olei je gastronomski, ali i turistički vodič koji predstavlja 50 zemalja s 5 kontinenata, te je jedini godišnji katalog maslinovih ulja. Uvrštenjem u Flos Olei proglašeni smo jednim od najkvalitetnijih maslinara u svijetu!
 
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"VIGINI VINA" se nalazi u ovim kategorijama
uljara, vinarija, obiteljska tradicija, ekstra djevičansko maslinovo ulje, Refošk, Muškat bijeli, suho i pjenušavo vino, degustacija, wines, vinarija, kušaona ulja i vina, opg, proizvodnja, Momjan, Buje, Istra, Umag

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se