TRAŽIŠ? NAĐI.

Platforma openSAP nudi vam besplatne tečajeve za razvoj digitalnih vještina

ČLANCI
3.9.2018. 10:26:26

Platforma openSAP nudi vam besplatne tečajeve za razvoj digitalnih vještina
Jesen mnogi gledaju kao novi početak za usvajanje novih znanja. Nedostatak vremena za pohađanje raznih tečajeva i klasične nastave obeshrabri nekolicinu te odustaju od truda. Ipak, postoji način da učite tempom koji vam odgovara, u vrijeme koje vam odgovara i na mjestu koje vam odgovara. 

Softverska kompanija SAP još je 2013. prepoznala želju za usavršavanjem za sve koji žele biti konkurentni na tržištu rada uz pomoć digitalizacije i razvoja tehnologije. OpenSAP platforma prilagođena je korisnicima koji žele steći dodatna znanja o poslovanju kroz razne tečajeve iz područja kao što su umjetna inteligencija, internet stvari (IoT), Big Data ili napredna analitika. 

Svi su tečajevi namijenjeni korisnicima koji žele proširiti svoje znanje iz područja informacijskih tehnologija, unaprijediti karijeru i sl. Za uspješno svladavanje tečaja, polaznik u prosjeku treba uložiti četiri do šest sati tjedno, čime mogu uskladiti pohađanje tečaja s drugim tjednim aktivnostima i obvezama. 

OpenSAP je do sada održao 2,75 milijuna tečajeva koje je pohađalo 680 000 korisnika. Svi tečajevi su besplatni, a uključuju tjedne zadatke uz elemente gamifikacije, interaktivne projekte, online forume za rasprave i završne ispite. Tečajevi su dostupni na nekoliko jezika. 

Osim na računalu, platforma openSAP dostupna je i za Android i iOS uređaje. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se