Pošalji upit
Slanje…
O nama

Stomatolog Erika Stocovaz, Umag: Vaš zubar od povjerenja u Umagu 

 
Ordinacija dentalne medicine s dentalnim laboratorijem Erika Stocovaz, pruža vam vrhunsku uslugu zubara i ortodonta u Umagu i individualan pristup svakom pacijentu. Zubni implantati, mostovi i zubne krunice samo su dio sveg onog što radimo. 
 
Posjedujemo vlastiti dentalni laboratorij te Vam jamčimo vrhunske estetske rezultate uz uštedu vremena bez gubitka na kvaliteti. Zdrav i zadovoljan pacijent naš je cilj!
 
Kod nas ćete se osjećati sigurno i zaštićeno od očiju javnosti. Prilikom velikih stomatoloških zahvata nudimo Vam apsolutnu privatnost. Osim Vas taj dan u ordinaciji neće biti drugih pacijenata.
 
Trudimo se neugodan odlazak stomatologu pretvoriti u ugodno iskustvo. Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima. Kroz različite projekte i suradnje želimo djeci približiti svijet zubi i četkanja kako bi od malih nogu naučili brinuti o oralnom zdravlju.
 
 Vaš osmjeh, naša je motivacija
 
Zubar, Umag

Kako stomatološka ordinacija, tako i dentalni laboratorij opremljeni su najsuvremenijim uređajima za dijagnostiku i terapiju, te vrhunskim materijalima u skladu sa EU standardima. Surađujemo sa vrhunskim specijalistima iz područja protetike, endodoncije, parodontologije te oralne kirurgije i implantologije.
 
Naša je prednost, simbioza vrhunskih stručnjaka dentalne medicine i dentalnih tehničara s tridesetogodišnjim iskustvom. Posebnu pažnju posvećujemo higijeni i sterilizaciji, kako instrumenata, tako i prostora.
 
Ortodont, Umag
 
Na sve usluge dajemo garanciju koja se kreće od 2 godine za konzervativne zahvate, 5 godina za protetske, 10 na implantološke zahvate uz uvjet da pacijent dolazi na kontrole minimalno svakih šest mjeseci do godinu dana, ovisno o preopuci stomatologa.
 
Plaćanje se vrši gotovinom te kartično. Primamo sve debitne kartice, Visu, MasterCard, Diners i American. Nudimo Vam plaćanje na 12 rata bez kamata, ili potrošačke kredite
 
Zubna ordinacija Stocovaz stoji Vam na raspolaganju. Nudimo Vam polivalentnu stomatološku zdravstvenu zaštitu i visoko estetsku stomatologiju.
 
Javite nam se s punim povjerenjem!!! Radujemo se Vašem dolasku!
 
Zubar, Umag
 

Covid-19 test / PCR and rapid Covid-19 test

 
ordinaciji Erike Stocovaz možete napraviti brzi antigenski Covid-19 test i PCR test.
  • PCR and rapid Covid-19 test.
The results for the PCR test are within 24 hours, for the rapid Covid-19 test within 1 hour.
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

 Stomatolog - Zubar, Umag 

Naši stomatolozi kvalificirani su za liječenje malformacija zuba, te liječenje desni, jezik, sinuse, čeljusne zglobove, usne. Očekuje vas stručna i ljubazna doktorica koja profesionalno, temeljito i izrazito strpljivo vodi pacijente kroz proces liječenja otklanjajući strah i stječući njihovo povjerenje. 

Ortodont

Naš vrhunski ortodont rješava i najkompliciranije slučajeve nepravilnih zubi koristeći najmoderniju tehnologiju. Najsuvremenijim aparatićima za zube možemo vam omogućiti osmijeh kakav ste oduvijek željeli. Zakažite vaš pregled kod ortodonta.   

Dermalni fileri

Hijaluronski dermalni fileri predstavljaju paletu proizvoda za tretmane uljepšavanja lica, koji učinkovito smanjuju linije, pregibe, bore, čine usne punijima, povećavaju volumen i bolje određuju konture lica, te poboljšavaju strukturu i elasticitet kože. 

U pravilu je učinkovit od šest do dvanaest mjeseci, ali sa samo još jednim tretmanom učinak proizvoda, produljuje se čak do narednih 18 mjeseci.

Hijaluronske dermalne filere smiju davati isključivo liječnici, dok je primjena od strane ostalih obučenih osoba zabranjena.

 Zubni Implantati

Nedostatak zuba ne stvara samo estetske probleme, nego i funkcijske. Za vas smo odabrali švicarski premium implantološki sustav Straumann.
 
Ugradnji prethodi 3D dijagnostika koja daje mnoge informacije o količini i kvaliteti kosti, te okolnim strukturama. Tijekom konzultacija biti ćete upoznati sa svim fazama rada. 

Ovisno o vrsti zahvata preporućiti čemo vam klasičan način ugradnje ili kompjuterski navođenu implantologiju. Postupak ugradnje implantata potpuno je bezbolan.

Svjesna sedacija dušičnim oksidulom

Kontrolirana primjena kisika i dušičnog oksidula inhalacijskim putem izaziva osjećaj opuštenosti, smanjuje emocionalni stres, percepciju boli i tjeskobe, povećava se podložnost pacijenta i olakšava suradnja s liječnikom, zadržavajući vitalne reflekse nepromijenjenima.

Svjesna sedacija dušičnim oksidulom idealna je za: zabrinute pacijente, pacijente sa snažnim refleksom na povraćanje, pacijente sa potrebom za većim stomatološkim zahvatom, djecu koja surađuju ali im je potrebno duže vrijeme liječenja, djecu koja nisu suradljiva a potreban im je manji tretman, sve pacijente koji imaju strah od stomatologa. Dušični oksidul smanjiti će tjeskobu i ukloniti nelagodu kao i vrijeme trajanja tretmana.

Svjesna sedacija dušičnim oksidulom nije prikladna za: bolesnike sa težim općim bolestima, djecu koja ne žele primjenu tretmana dušičnim oksidulom, pacijente koji nisu u stanju disati kroz nos za cijelo vrijeme trajanja tretmana, pacijente koji imaju strah od gubitka kontrole, pacijente sa ograničenim govornim sposobnostima, pacijente koji boluju od klaustrofobije.

Nakon tretmana pacijent ostaje sjediti nekoliko trenutaka, a zatim može napustiti ordinaciju bez pratnje.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Ordinacija dentalne medicine Erika Stocovaz: Primjena digitalizacije u dentalnoj medicini

Digitalizacija uvelike olakšava svakodnevni rad stomatologa u Umagu
...

PLITKA SEDACIJA DUŠIČNIM OKSIDULOM

Kontrolirana primjena kisika i dušičnog oksidula inhalacijskim putem izaziva osjećaj opuštenosti, smanjuje emocionalni stres, percepciju boli i tjeskobe, povećava se podložnost pacijenta i olakšava su...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se