Pošalji upit
Slanje…

Oralna kirurgija i implantologija

Kod nas obavite zahvate s lokanom anestezijom

Opis proizvoda

U našoj ordinaciji možete obaviti i kirurške zahvate koji se izvode u lokalnoj anesteziji poput vađenja umnjaka, apikotomije, cistektomije, sinus lifta, ugradnja implantata. Za ove zahvate više nije potrebno ići u bolnicu. 
 
Surađujemo sa:
 
U planiranju implantološke terapije 3D dijagnostika postaje imperativ. Poznavanje treće dimenzije i prostornih odnosa anatomskih struktura olakšava planiranje implantološkog zahvata i čini ga sigurnijim. Pacijent je bolje upoznat sa zahvatom, određivanje pozicije i dimenzija implantata je točnija, moguća je procjena kvalitete i kvantitete kosti, te se smanjuje mogućnost nastanka komplikacija tijekom i nakon operativnog zahvata.
 
Članovi smo ITI International Team for Implantology, te u radu koristimo isključivo švicarski implantološki sistem Straumann. Straumann implantati daju vam cieloživotnu garanciju na implantat, te desetogodišnju garanciju na protetski dio.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se