Pošalji upit
Slanje…
O nama

ReLab - individualna fizioterapija i fizioestetika, Umag

ReLab je zdravstvena ustanova za fizioterapiju, masaže, oblikovanje tijela i treninge u Umagu. Tim magistara fizioterapije, osobnih trenera i masera svojom stručnošću i iskustvom osiguravaju individualiziranu i učinkovitu skrb te postizanje planiranih rezultata svakog klijenta.
 relab
 
Pod vodstvom Ivane Palčić, magistrice fizioterapije i entuzijastice iz područja neurorehabilitacije i biomehanike, vodimo vas kroz fizioterapijski proces u miru i pozitivnom okruženju, od  početka, procjene, planiranja pa do provedbe fizioterapijskih tretmana.

U našem centru za fizioestetiku, ReBella, omogućavamo Vam oblikovanje tijela visokom tehnologijom i aktivnim vježbanjem.
 

Fizioterapija


Svojim klijentima pružamo visokokvalitetnu rehabilitaciju s individualnim pristupom. Vjerujemo u snagu vašeg tijela te ćemo vam ponuditi alate i tehnike kojima ćemo ubrzati regeneraciju tkiva i tako postići željene rezultate u vašoj rehabilitaciji i oporavak u sportu i nakon ozljeda.
 
shockwave ReLab
 
Kombinacijom fizioterapije i suvremene tehnologije dolazimo do efikasnih rješenja vaših problema. U ponudi imamo Huber Motion Lab metodu koji spaja fizioterapiju i suvremenu tehnologiju. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju terapijskih i preventivnih vježbi kojima se ciljano poboljšava snaga, koordinacija i ravnoteža što omogućava bržu rehabilitaciju nakon ozljeda kao i prevenciju od nastanka novih.
 

Neuro - rehabilitacija 

Koristeći se metodama kao što su Bobath i PNF, neurorehabilitacija je usmjerena na poboljšanje motoričkih funkcija pacijenata, uključujući pokrete, ravnotežu i koordinaciju nakon neuroloških ozljeda ili stanja kao što su moždani udar, multipla skleroza, Parkinsonova bolest i dr.
 
neurofizioterapija
 
Individualnim programima pacijentima pomažemo vratiti izgubljene funkcije, poboljšati mobilnost te smanjiti ograničenja u svakodnevnom životu. Program uključuje kombinaciju terapijskih vježbi, savjetovanja, tehnike za poboljšanje motorike i ravnoteže i manualne terapije.

Kinesio Taping

Kinesio taping je metoda koja se koristi u fizioterapiji, sportskoj medicini i rehabilitaciji.
 
Elastične vrpce koriste se za potporu mišićno-koštanog sustava bez ograničavanja pokreta, a metoda je vrlo učinkovita kod smanjivanja boli, poboljšavanja cirkulacije i ubrzanja procesa oporavka. Može se primijeniti na različite dijelove tijela, vrpce se uobičajeno nose nekoliko dana i potpuno su sigurne za korištenje kod većine ljudi.
 
Kinezioterapija ReLab


 

Treninzi

Dođite do svojih fitness ciljeva uz osobni pristup treningu s ciljanim vježbama i optimalnim opterećenjima koje priprema Marko Buvinić, nekadašnji profesionalni rukometaš.
 
ReLab studio za vježbanje bogato je opremljen svim potrebnim spravama te suvremenim Hub Motion Lab uređajem. Ovisno o vašim sportskim ciljevima i načinu života, kreiramo intenzitet treninga kojim ćete brzo vidjeti rezultate.

trening umag
 
Posjetite našu web stranicu i saznajte sve detalje cjelokupne ponude!
Djelatnosti
  • Fizikalna terapija
  • Liječenje ortopedskih, neuroloških i ginekoloških stanja
  • Oblikovanje tijela
  • Fizioestetika
  • Individualni treninzi
  • Masaža
Proizvodi i usluge

Ultrazvučna terapija za smanjivanje boli i upala

Ultrazvučna terapija je neinvazivna metoda koja se koristi za smanjenje boli i upala.
 
Smanjuje bol u mišićima i ligamentima, ubrzava regenerativne procese u tijelu i poboljšava cirkulaciju. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim tretmanima.
 
Ultrazvučna terapija može biti učinkovita i kod umanjenja kronične boli i povećanja pokretljivosti. Tretmani variraju od 5 - 10 minuta, a broj tretmana individualan je i ovisi o indikacijama svakog klijenta.
 
terapijski ReLab

Masaža - klasična, miofascijalna, trigger point i sportska


Klasična masaža je tradicionalan oblik masaže fokusiran na promicanje opuštanja, smanjivanje mišićne napetosti i poboljšavanje cirkulacije.

Miofascijalna masaža je specijalizirana tehnika masaže fokusirana na fasciju. Masažom se oslobađa napetost unutar fascije što dovodi do smanjenja boli i poboljšanja pokretljivosti.

Sportska masaža usmjerena je na sportaše i sve one koji vode aktivan život, a kombinira elemente klasične masaže i masaže dubokog tkiva.
 
Masaza ReLab
 
Trigger point masaža usmjerena je na specifične točke napetosti u mišićima poznate kao trigger - točke. Vrlo je učinkovita pri ublažavanju kronične boli vrata i leđa.
 

Anticelulitni program

Individualni tretmani prilagođeni su različitim vrstama celulita i učinkovito smanjuju njegovu vidljivost te poboljšavaju teksturu kože.
 
Obuhvaćaju detaljnu analizu individualnog stanja kože, izradu personaliziranog programa, kombinaciju različitih terapija, nutricionističko savjetovanje te praćenje napretka i prilagodbu programa.
 
Anticelulitni tretmani uključuju radiofrekvencijsku terapiju, limfnu drenažu i ciljane masaže.
 
anticelulit ReLab

Limfna drenaža

Klijentima koji imaju osjećaj otečenosti i težine te problema sa cirkulacijom, preporučamo terapeutski postupak limfne drenaže kojim se pospješuje prirodni proces eliminacije toksina i viška tekućine iz tijela.
 
Osim što uklanja navedene simptome, limfna drenaža vas čini opuštenijima i otpornijima na stres te može pomoći kod smanjenja bolova.
 
Broj tretmana ovisi o individualnim potrebama, za optimalne rezultate preporučuje se niz tretmana, obično u tjednim intervalima. Tretman je opuštajući i bezbolan, a klijenti poboljšanja mogu primijetiti već nakon prvog dolaska.
 
Limfna drenaza ReLab

Zatezanje lica, vrata i ruku

Tretmane započinjemo konzultacijama i procjenom stanja kože, nakon čega kreiramo optimalni pristup zatezanju i revitalizaciji vaše kože lica, vrata i ruku.
 
Koristimo naprednu, sigurnu i neinvazivnu radiofrekvencijsku tehnologiju za revitalizaciju lica. Cilj tretmana je smanjivanje borapoboljšanje tonusa i elastičnosti kože i vraćanje osvježenog izgleda.
  
Za više informacija o svim uslugama u ponudi posjetite ReLab web stranicu ili nam pošaljite upit i dogovorite termin!

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više