TRAŽIŠ? NAĐI.

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE SV. POLIKARP

Starački dom, Skrb o pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama
Naziv poslovnog subjekta:    DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE SV. POLIKARP
OIB:  29152303199
  K. Pizona 2, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Sanela Ristić
www.eistra.info/kuca_skrbi_polikarpa
O NAMA

Sv. Polikarp


Dom za starije i nemoćne 
 
 
Zgrada Doma Sv. Polikarpa nalazi se u sklopu kompleksa nekada vojnih zgrada, gdje od 2000. godine djeluje ustanova Kuća skrbi "Sv. Polikarp".

 Dom za starije i nemoćne Sv.Polikarp temelji se i razvija na načelima zajedništva, međusobnog uvažavanja, profesionalne skrbi i prijateljstva, čime su stvoreni  uvjeti da se svaki naš korisnik dolaskom u Dom osjeća kao da dolazi u svoju  novu obitelj, koja će se posebno pobrinuti da u trenucima kad mu je potrebna pomoć, bilo zbog bolesti, bilo zbog smanjenih aktivnosti njegove potrebe, želje i nade u potpunosti budu zadovoljene.

Otvoreni smo tip doma,te smo u mogućnosti brinuti o aktivnim i pokretnim korisnicima za koje smo uvijek tu, da im ispunimo vrijeme druženjem, razgovorom i podrškom kada je to potrebno, a posebna briga i pozornost usmjerena je na mogućnost smještaja potpuno nepokretnih osoba,čije zdravstveno stanje zahtjeva poseban tretman.

Posebno smo ponosi i ističemo da je našim korisnicima 24 sata na usluzi tim stručnih zdravstvenih radnika, njegovatelja, zatim  fizioterapeuti, radni terapeut, socijalni radnik, liječnik obiteljske medicine,psihijatar. Korisnicima se nadalje nudi izvrsna usluga prehrane, posebice prilagođena prema potrebama pojedinog korisnika, te duhovna skrbi korisnika koji za to izraze želje.

Osim skrbi i njege za starije osobe koje su pokretne ,odnosno djelomično pokretne, naš stručni kadar uvelike se specijalizirao u pružanju palijativne, stacionarne skrbi, odnosno brige  za teže i teško bolesne, nepokretne osobe, te je vrijedno spomena da smo jedina ustanova na području Istre  koja je u mogućnosti pružiti takav zahtjevan način skrbi  i njege potrebitima.

Nadalje, za naše aktivnije i pokretne korisnike koristimo sve prigodne načine da se njihovo vrijeme ispuni kreativno i aktivno. U svrhu animacije i razonode korisnika u posjetu nam dolaze razne udruge, volonteri, priređuju se priredbe i nastupi kojima se trudimo uljepšati i ispuniti vrijeme naših korisnika.

Kapacitet našeg Doma je 70 mjesta. Smještajni kapacitet sastoji se od stacionarnog dijela i stambenog dijela koji zajedno obuhvaćaju 64 mjesta (jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe), te posebno dva apartmana opremljena i namijenjena smještaju osoba koje uz mogućnost da u velikom dijelu samostalno funkcioniraju i zadovoljavaju svoje potrebe, žele biti u društvu svoje generacije.

U okviru djelatnosti našeg Doma djeluje i dislocirana jedinica ’’Centar za pomoć i njegu Pula’’, smješten u Grandićima, Barban,  sa smještajnim kapacitetom 20 korisnika. U okviru navedenog Centra organizirana je i dostava obroka u kućanstva, a osim te mogućnosti djelatnost Doma i Centra proširena je i na pružanje pomoći i njege u kući.

Naša je temeljna zadaća da svaki naš korisnik bude zadovoljan. Skrb i njega svakog korisnika u rukama su našeg  ljubaznog i stručnog osoblja.

Vi ste naša briga, ovdje smo za Vas, da Vam pružimo pomoć i podršku kada se za to pojavi potreba!


S povjerenjem nam se obratite ili  nas bez obaveze kontaktirajte radi informativnih upita.


 
Povjerite nam brigu o vašim najmilijima i priuštite
im kvalitetu života kakvu zaslužuju.
 


DJELATNOSTI

DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE PULA 
 
Skrb o pokretnim, polupokretnim i nepokretnim osobama
Skrb o starijim osobama
Mogućnost dnevnog boravka u ustanovi - na upit
Usluge pomoći u Vašoj kući
Dostava toplih obroka

PROIZVODI I USLUGE

Kapacitet doma: 70
 
Smještaj:
jednokrevetne sobe
dvokrevetne sobe
trokrevetne sobe
četverokrevetne sobe
apartmani

 
Službenik za informiranje u Domu za starije i nemoćne osobe Sv.Polikarp: Martina Milovanović Kliman
email:sv.polikarp@gmail.com
broj telefona:052/390-200
POGODNOSTI

Dom za starije i nemoćne Pula, starački dom POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"DOM ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE SV. POLIKARP" se nalazi u ovim kategorijama
Starački dom, pokretne, polupokretne, nepokretne

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se