Pošalji upit
Slanje…
O nama

Alfredo iskopi, Poreč: sve vrste iskopa, odvoz i dovoz zemlje

Tvrtka Alfredo iz Poreča pruža usluge iskopa (iskope temelja, iskope bazena, vodovoda, struje, telefona, kanalizacije i septičke jame), kopanje kanala, ravnanje terena, pripreme za asfalt i asfaltiranja te odvoz i dovoz zemlje.
Iskopi bagerom pojednostavljuju i olakšavaju posao, te ubrzavaju građevinske poslove.
Standardnim i malim bagerom možemo doći do bilo kojeg gradilišta. Naši strojevi će odraditi i najzahtjevniji posao neovisno o dubini i veličini kamenja koje je potrebno ukloniti.

Tražite iskusne građevinare za iskope koji poštuju rokove uz odlične cijene i kvalitetu rada na području Poreča? Kontaktirajte nas za termin.

Iskopi bagerom
 

Asfaltiranje

Želite obnoviti prilaz ili asfaltirati parkiralište. Naš tim odraditi će pripremu za asfalt kao i cjelokupno asfaltiranje vašeg dvorišta. Od pripremnih radova, iskopavanja humusa, granulacije pijeska, valjanja, do same procedure kipanja asfaltne mješavine.
Dugogodišnjim iskustvom i predanim radom profesionalan samo tim koji jamči kvalitetnu ugradnju asfalta.

Čišćenje parcela - Malčiranje

Nudimo usluge čišćenja zapuštenih šumskih i poljoprivrednih zemljišta i puteva, što uključuje krčenje i rušenje drveća, rušenje starih objekata na parceli.
Prodajete ili kupujete parcelu i želite da bude čista, javite nam se.

Nazovite nas ili nas kontaktirajte mailom, dogovorit ćemo dolazak na teren kako bi provjerili pristupačnost lokacije i odabrali najbolju mehanizaciju za vaše potrebe. Izradit ćemo troškovnik i odrediti vremenski rok odrade posla.
Djelatnosti
 • Iskopi bagerom
 • Iskopi bazena
 • Iskopi temelja 
 • Iskopi kanalizacije i odvoda
 • Iskopi septičke jame
 • Priprema za asfalt
 • Asfaltiranje
 • Ravnanje terena, nabijanje terena
 • Odvoz i dovoz zemlje
 • Malčiranje i rušenje drveća
 • Prijevoz rasutog tereta i iskopnog materijala
Proizvodi i usluge

Iskopi bagerom - odvoz materijala s iskopom

Trebate iskop zemlje za temelje ili iskope za bazene?
Stručni tim tvrtke Alfredo nudi usluge iskopa na području cijele Istre. U kratkom roku odradit ćemo sve vrste iskopa; od iskopa za priključak vode, plina, kanalizacije, električnih i telefonskih instalacija, do kopanja temelja, septičkih jama, podruma i bazena.

Ravnanje terena, dovoz i odvoz zemlje

Dio naših usluga je i ravnanje terena, planiranje dvorišta te dovoz i odvoz zemlje. Tvrtka Alfredo nudi usluge nasipavanja dvorišta sa zemljom ili pijeskom. Usluga uključuje dovoz materijala, nasipavanje, ravnanje, nabijanje i valjanje terena željenim materijalom.

 

Iskopi bazena

Naši djelatnici iskusni su građevinari, koji poslove iskopa i ostale zemljane radove rade dugi niz godina te je iza nas mnogo zadovoljnih klijenata. 


Ako ste spremni započeti vaš projekt, kontaktirajte nas i zatražite ponudu.

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se