Pošalji upit
Slanje…
O nama

Sergej gradnja - građevinski radovi

 
Tvrtka Sergej gradnja j.d.o.o. iz Pule izvođač je širokog spektra građevinskih radova na području Istre. Pružamo stručne usluge betoniranja, zidanja, iskopa i betoniranja bazena, betoniranja za parkirna mjesta, izrade oplatnih ploča i dr. 
 
betoniranje iskopi pula
 
Naš tim sastoji se od iskusnih stručnjaka, projektima pristupamo odgovorno te ih izvršavamo u dogovorenim rokovima s ciljem zadovoljstva klijenta. 
 

Zidarski radovi

Obratite nam se s povjerenjem za izgradnju adekvatnih potpornih zidova kod gradnje novog objekta ili adaptacije stare građevine, povećanja nosivosti konstrukcije i dr. 
 

Izrada oplatnih ploča

Izrađujemo visokokvalitetne oplatne ploče za primjenu u graditeljstvu. Za cijene i više informacija slobodno nas nazovite! 
 
Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetnu izvedbu naših radova, za sva pitanja stojimo na raspolaganju! 
Djelatnosti
  • Građevinski radovi
  • Betoniranje
  • Šalovanje
  • Oplatne ploče
  • Iskopi za bazene
  • Zidarski radovi
  • Betoniranje bazena
Proizvodi i usluge

Iskopi za bazene

Pružamo profesionalne usluge gradnje bazena od iskopa do betoniranja temeljne ploče i zidova bazena. Prednosti korištenja jednog izvođača za iskop i betoniranje bazena je bolja usklađenost radova i nabave potrebnih materijala, što utječe na kraći rok izvođenja radova, kao i na kvalitetu izvedbe. 
 
iskopi bazena

Betoniranje 

Posjedujemo stručno znanje, iskustvo te radimo uz pomoć suvremene mehanizacije za kvalitetno izvođenje radova kod betoniranja temeljne i stropne ploče, stepeništa, stupova, terasa i balkona, betoniranja zidova, parkingapločnika i dr. 

Radove izvodimo na području cijele Istarske županije!Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se